Lef tonen in je interieur leidt tot
ruimtes die indruk maken.
Bijzondere ruimtes vertellen een verhaal;
‘Jouw verhaal’.

Bedenk je eens een kantoor dat aanvoelt als thuiskomen. Voor jou, voor klanten, voor medewerkers. Een lichte, prettige omgeving die uitnodigt om geconcentreerd en in alle rust aan de slag te gaan en waar de waan van de dag ver weg voelt. Een ruimte die inspireert om het eens van een andere kant te bekijken.

Of stel je een café voor waar openheid is zodat er spontane ontmoetingen ontstaan maar dat ook voldoende geborgenheid biedt voor een goed persoonlijk gesprek?

Kleur, materiaal, vorm, routing, verlichting…; het zijn allemaal middelen om lef mee te tonen. Lef om je eigen identiteit te laten zien en te voelen in je interieur. Denk eens aan het doorbreken van wanden door kleurvlakken door te trekken in de hoek of over het plafond. En hoe heftig is die kleur dan? Of zonder kleur, met een materiaal- of lichteffect.

Lef tonen kan op veel verschillende manieren. Lef tonen maakt altijd indruk omdat het jouw verhaal vertelt. En wat wil je dan als eerst ervaren?

Ik daag je uit. Toon lef door je eigen verhaal te vertellen. Ik vertaal dat graag in een uniek interieur; jouw interieur!