Yoni Evers. Na 15 jaar werd het hoog tijd voor een renovatie van mijn fotostudio. Niet alleen omdat het uit de tijd was, ook omdat Sjors en David dezelfde studio als vestigingsadres gingen gebruiken. Het ligt voor de hand dat we Yoni gevraagd hebben mee te denken over het nieuwe interieur.

Dat is een groot succes geworden; de ruimte lijkt veel groter, het is een veel aantrekkelijkere werkomgeving geworden en is zeer representatief. Ik heb veel respect voor de wijze hoe Yoni van een nogal saaie, rechthoekige ruimte dit resultaat heeft kunnen ontwikkelen! Ze weet wat ze wil, ze heeft verstand van zaken en ze heeft de communicatieve vaardigheden om haar visie duidelijk te maken. Ze is prettig in de omgang; dringt zaken niet op, legt uit waarom ze de keuzes gemaakt heeft. Daarbij blijft ze open staan voor nieuwe inzichten.

Kortom: wil je je interieur aanpassen en de zekerheid hebben dat het niet alleen mooi wordt, maar ook representatief en commercieel, dan heb je maar één keus en dat is Yoni bellen!

Pim van der Maden – Fotograaf

8 Juli 2020