De financiële wereld ziet er over het algemeen een beetje saai, stoffig en anoniem uit. En daar onderscheiden wij ons door onze dynamische en persoonsgerichte aanpak. Daar past natuurlijk een interieur bij die onze manier van werken ondersteunt. Onze klanten en medewerkers moeten dit herkennen en ervaren. Dat was ons doel. Yoni Evers is dit avontuur met ons aangegaan. 

Ze haalde ons in gesprekken binnen no-time uit onze comfortzone. We begrepen in één keer waar haar slogan ‘interieur met lef’ op sloeg. Hierdoor kwamen we snel tot de kern van het ontwerp; het concept zoals zij dat noemt. De vertaling daarvan in het uiteindelijke ontwerp heeft ons enorm verrast. Kleurgebruik dat je zelf niet verzint en een ruimtelijkheid die ook echt ruimte biedt om je werk goed te kunnen doen. We voelen ons hier iedere dag thuis evenals onze klanten. 

Naast een heel mooi kantoor heeft het ontwerp absoluut waarde toegevoegd aan ons bedrijfsresultaat. Mooi is voor Yoni blijkbaar niet goed genoeg. Gelukkig maar!

Michel de Grauw, eigenaar AIN financiële diensten / Regiobank Emmeloord

18 Juni 2018