Benieuwd hoe interieur
méér voor u kan betekenen
dan alleen maar mooi?

Ga dan eens een vrijblijvend gesprek met mij aan. Samen nemen we door wat uw wensen en behoeftes zijn. Waar u nu blij mee bent en wat u graag anders zou zien. Op basis van dit gesprek kan ik inschatten waarmee ik u het beste verder kan helpen. Dit verwerk ik in een offerte.

Tijdens het eerste adviesgesprek bepalen we samen wat ik voor u kan doen. Uw wensen en uw budget zijn leidend. Daarnaast stel ik een aantal kritische vragen over het gebruik van de ruimte, wat de toekomstplannen zijn, wat u onderscheidt van andere mensen, wat u denkt nodig te hebben om het maximale uit de ruimte te kunnen halen en waarom u dat denkt. Dit is allemaal input voor een goed ontwerp dat waarde toevoegt.
Het ontwerp kan bestaan uit bijvoorbeeld het maken van een totaal 3D ontwerp, een verbouwingsvoorstel, een kleurenplan, verlichtingsplan, een meubel- en materiaaladvies en toezicht op de verbouwing. Alles is mogelijk. U bepaalt en ik maak vrijblijvend een offerte voor u. Het eerste adviesgesprek is bovendien vrijblijvend en kosteloos voor u.

Zin in een interieur met lef en tijd voor een kop koffie? Mail of bel mij gerust voor een kennismakingsgesprek!